Recenze na restaurace se různí, jak si stojí pražská In Loco v Rybné ulici?
29.10.2015 19:42 | redakce
Přicházíme k příjemné restauraci In Loco, která mě a sestře byla doporučena, „Srdečně všechny zvu do IN LOCO Budweiser Budvar Restaurantu v Rybné ulici č. 9 na skvělé jídlo, dobré pití a příjemně strávený čas.“ Vykřikuje úžasně galantní pán u vchodových dveří, má příjemný úsměv a komunikuje na dálku s právě příchozími hosty. Usedáme, a je nám jasné, že v restauraci Vám uspořádají rodinnou oslavu, soukromou párty, oslavu narozenin, setkání přátel nebo spolužáků, svatby, firemní a jiné akce. Příjemná usměvavá obsluha se dá do řeči s každým návštěvníkem okamžitě, navnadí nás již slovem na skvělý zážitek z jídla. Nabídka a obsluha nás nadchne a dáváme si grilované hovězí hrudí s jablečným křenem a na grilu si objednáme telecí váleček s parmazánovými bramborami. O jedinečnosti tohoto místa nás přesvědčí i pan majitel Aljajdin Zenulai. Okamžitě po setkání se ptáme na In Loco a zahajujeme neskutečně milý rozhovor.
In Loco Rybná
IN LOCO je pro Vás třetí restaurací, kterou jste zprovoznil, jak ji specifikovat?
„Novou restauraci v centru Prahy v Rybné ulici č. 9 IN LOCO Budweiser Budvar Restaurant jsme otevřeli teprve nedávno. Zaměřili jsme se převážně na českou kuchyň v kombinaci se skvělým českým pivem Budweiser Budvar a využíváme i prvky moderní české gastronomie.“
Jakou specialitu z kuchyně máte vy jako majitel nejraději?
„Nabízíme převážně českou kuchyni, ale v našem obsáhlém menu si každý najde to své, protože máme velký výběr jídel. Osobně bych Vám doporučil hovězí líčka na víně, k nim podáváme velmi jemné zeleninové ragů, které si naši hosti zamilovali. Pro mě je pokrm nejdůležitější tehdy, když chutná našim hostům a u těch vedou jídla pečené vepřové koleno, které naši kuchaři chytají dle svého receptu In Loco a koleno je opravdu jedinečné, plus je velmi oblíbené grilované hrudí, které jste si objednala."
In Loco Rybná
In Loco je tzv. restaurací na správném místě, nabízí něco více než jen jídlo, pití, příjemnou atmosféru a dobré pivo?
„Dokonalým servisem chceme hostovi dát jasně najevo, že přišel na SPRÁVNÉ MÍSTO…přinášíme jedinečnou a neotřelou značku In Loco – „každé místo je něčím jedinečné“ a Rybná 9, je toho jasným důkazem. Hlavně se řídíme při velkých i malých akcích heslem NEPLAŤTE CO NEMUSÍTE, jsme upřímně schopni nahradit i produkční agenturu a nenavyšujeme našim klientům ceny dodavatelů, což je velká úleva a za servis ručíme na 100%. Snažíme se českým i zahraničním firmám i jednotlivcům poskytnout servis NA JEDNOM MÍSTĚ, tzv na klíč. Umíme gastronomická kouzla i klasiky, rozehřejeme každého návštěvníka do dobré nálady a nabízíme servis na klíč pro 5 osob tak i pro 300. Nabízíme opravdu hrst možností, jak se o klienta, zákazníka můžeme postarat.“
Odcházíme s pocitem naprostého naplnění, s pocitem klidu a odpočinku, cítíme chuť Budvaru a smějeme se cestou na Staroměstské náměstí, jak jsme si dobře z nabídky, In Loco restaurant vybraly. Pan majitel Aljajdin Zenulai nás uvedl i do jedinečnosti ohledně servisu, jaký umí restaurace nabídnout na klíč.
Autor: Kateřina Čermáková
Oficiální stránky In Loco www.inloco.cz/rybna
Komentáře
Kategorie
Příbuzné články
08.11.2024 | Marketingový program Nejdůvěryhodnější značky slaví letos své desáté výročí. V rámci tohoto ...
28.05.2024 | Vokální formace 4 Tenoři ve čtvrtek 23. května 2024 úspěšně debutovala na jedné z nejprestižnějších ...
10.04.2024 | Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do ...
10.04.2024 | Galerie moderního umění v Hradci Králové (GMU) otevírá výstavu Jak sbírat umění: příběh ...
10.04.2024 | Česká republika vstoupila do Evropské unie 1. května 2004. Na Zámku Loučeň je to důvod k připomenutí, ...
Newsletter:
Best of ... na Facebooku! Nejčtenější články za měsíc